Wij zijn gespecialiseerd in

Onze aanpak

Onze aanpak begint met uw uitdaging. Wij vertalen eerst uw marketing doelstellingen naar één of meer vraagstellingen. Die vraagstellingen werken wij uit naar een onderzoeks doelstelling die wij met kunstmatige intelligentie beantwoord kunnen krijgen. Daarna volgen de volgende stappen:

  1. Analyse met AI
  2. Plan van aanpak
  3. Uitvoering

De samenstelling van onze pakketten zijn daarop gebaseerd. Er is altijd een onderzoeksfase (1). De uitkomsten worden gerapporteerd in een aantal PDF bestanden. Wanneer u kiest voor het maken van een plan van aanpak (1+2) bekijken wij op basis van het vooronderzoek hoe uw Growth Hacking strategie eruit kan zien, en welke MVE's er opgezet dienen te worden toegepast op een aganda. U hebt dan een compleet aanvalsplan waarmee u zelf aan de slag kunt. Kiest u ook voor uitvoering (1+2+3), dan voeren wij de marketing agenda voor uw uit en passen de Growth Hacking strategie toe op uw marketing.

Robot Automatische Marketing

Wat wij bieden

Inzicht in je marketing? Of het gewoon helemaal aan ons overlaten? Het kan allemaal! Kijk nu wat jouw opties zijn!

Inzicht in de knelpunten

Wij voeren voor u een onderzoek uit met behulp van AI en leveren een uitgebreid en gedetailleerd rapport. Hiermee krijgt u inzicht in knelpunten in de haalbaarheid van uw online marketing. Inzicht in uw doelgroep(en) en een voorstel voor Piggybacking, het meeliften op influencers binnen uw doelgroep.

Meer informatie

Growth Hacking marketingplan

Met gebruik van een combinatie tussen AI en growth hacking brengen wij het beste en meest kosten efficiënte groeipad in kaart, welke de input vormt voor een marketingaanpak en agenda.

Meer informatie

Marketing automatisering

Met dit pakket leveren wij een volledige automatisering van jouw marketingcommunicatie. Dit doen wij met de innovatieve combinatie tussen AI en growth hacking.

Meer informatie

Onze contactgegevens

Basecode NV

Graaf Engelbertlaan 75

4837 DS Breda

KVK 60354151

Email: info@basecode.nl

Tel: 31(0)76 205 09 73

Kom eens langs, de koffie staat klaar.