Wij zijn gespecialiseerd in

Marketing Automatisering

Growth Hacking is een kennisintensieve en arbeidsintensieve inspanning, dat zich richt rondom data. Het verzamelen van data kennen we al van de marketing automatisering. Wil je echt de kern raken van Growth Hacking, dan zullen drie belangrijke pijlers bij elkaar moeten komen.

  1. Marktanalyse
  2. Growth Hacking
  3. Marketing Automatisering

Het meest tijdrovende deel is het uitzetten van MVE proeven van de Growth Hacking. Maar als dan een goed lopend experiment is gevonden dan wil je snel kunnen opschalen. Dat opschalen kan op twee manieren. Handwerk (duur) en geautomatiseerd. Wij zijn meesters in het geautomatiseerd doorvoeren van marketing processen en het vinden van buikbare data.

Robot Automatische Marketing

Wat wij bieden

Inzicht in je marketing? Of het gewoon helemaal aan ons overlaten? Het kan allemaal! Kijk nu wat jouw opties zijn!

Inzicht in de knelpunten

Wij voeren voor u een onderzoek uit met behulp van AI en leveren een uitgebreid en gedetailleerd rapport. Hiermee krijgt u inzicht in knelpunten in de haalbaarheid van uw online marketing. Inzicht in uw doelgroep(en) en een voorstel voor Piggybacking, het meeliften op influencers binnen uw doelgroep.

Meer informatie

Growth Hacking marketingplan

Met gebruik van een combinatie tussen AI en growth hacking brengen wij het beste en meest kosten efficiënte groeipad in kaart, welke de input vormt voor een marketingaanpak en agenda.

Meer informatie

Marketing automatisering

Met dit pakket leveren wij een volledige automatisering van jouw marketingcommunicatie. Dit doen wij met de innovatieve combinatie tussen AI en growth hacking.

Meer informatie

Onze contactgegevens

Basecode NV

Graaf Engelbertlaan 75

4837 DS Breda

KVK 60354151

Email: info@basecode.nl

Tel: 31(0)76 205 09 73

Kom eens langs, de koffie staat klaar.