Wij zijn gespecialiseerd in

Marketing Analyse

Marktonderzoek zal altijd afhangen van factoren die de meting verstoren. Met AI schakelen wij die onzekerheden uit. Wij richten ons op pure data die organisch in ontstaan, en die een beeld geeft van de huidige stand van zaken.

Iedereen die wel eens enquête heeft afgenomen weet het. Het antwoord kan worden gestuurd door de manier waarop de vraag wordt gesteld. En daarnaast kan je je afvragen of de doelgroep voldoende is vertegenwoordigd in de steekproef. De mening van "Nederland" ga je niet representatief vinden via een clipbordenquête in de binnenstad. De kans dat er een groter deel bejaarden en jongeren in de steekproef aanwezig zijn is groot. Daarmee een bias vormend in de steekproef. Een AI analyse staat los van dit soort bias en vormt een helder inzicht in de vraag.

Robot Automatische Marketing

Wat wij bieden

Inzicht in je marketing? Of het gewoon helemaal aan ons overlaten? Het kan allemaal! Kijk nu wat jouw opties zijn!

Inzicht in de knelpunten

Wij voeren voor u een onderzoek uit met behulp van AI en leveren een uitgebreid en gedetailleerd rapport. Hiermee krijgt u inzicht in knelpunten in de haalbaarheid van uw online marketing. Inzicht in uw doelgroep(en) en een voorstel voor Piggybacking, het meeliften op influencers binnen uw doelgroep.

Meer informatie

Growth Hacking marketingplan

Met gebruik van een combinatie tussen AI en growth hacking brengen wij het beste en meest kosten efficiënte groeipad in kaart, welke de input vormt voor een marketingaanpak en agenda.

Meer informatie

Marketing automatisering

Met dit pakket leveren wij een volledige automatisering van jouw marketingcommunicatie. Dit doen wij met de innovatieve combinatie tussen AI en growth hacking.

Meer informatie

Onze contactgegevens

Basecode NV

Graaf Engelbertlaan 75

4837 DS Breda

KVK 60354151

Email: info@basecode.nl

Tel: 31(0)76 205 09 73

Kom eens langs, de koffie staat klaar.